LLoguer d’espais idíl·lics per casaments i celebracions

Mas el Cerdà és un espai idíl.lic per celebrar-hi qualsevol tipus de casaments, sigui quin sigui el seu estil o la seva dimensió quant a nombre de comensals. La Masia està situada a les afores de Centelles, en un entorn anomenat el Pla de la Garga, amb el massís del Montseny com a teló de fons. Mas el Cerdà reuneix tot allò necessari per a celebracions i hi ha diversos espais diferenciats que ofereixen infinites possibilitats, tantes com imaginació i creativitat hi poseu vosaltres, els nuvis.

Amb nosaltres, per organitzar el vostre casament, podreu triar entre els sis magnífics espais interiors i exteriors que tenim. Tots ells són espais singulars, elegants i polivalents, que permeten la possibilitat de combinar-los separant així la vostra cerimònia, l’aperitiu i el banquet. A continuació us ensenyem els espais i us en detallem algunes característiques perquè comenceu a conèixer la masia i les seves possibilitats:

Espai Josep Pujadas

És un espai per casaments fins a 80 comensals. Té una sala coberta i una part interior amb cuina-office. També hi ha jardí, piscina, porxo i barbacoes.

L’era del Cerdà amb la carpa

La carpa és un espai per a grans celebracions, amb capacitat per banquets de fins a 300 comensals. L’era també permet fer la cerimònia i l’aperitiu en el mateix espai.

Sala Ildefons Cerdà

Aquesta és la sala noble de la masia amb una capacitat per a 80 comensals. Disposa de cuina, nevera i microones. També ofereix ús exclusiu de les sales annexes i jardí de 300 m2 per l’aperitiu.

Sala encavallada

Es troba a la segona planta de l’edifici. És una sala diàfana, ideal també per a cerimònies interiors

La capella

La capella de Mas el Cerdà és ideal per a cerimònies de petit format.

Sala Clotilde Cerdà

És un espai per a grups petits, de 25 comensals com a màxim. Disposa de nevera, barbacoes i WC. També hi ha un jardí de 300 m2 disponible per a l’aperitiu.

 

Masia per casaments a prop de Barcelona Masia per casaments i celebracions a Barcelona Masia per casaments originals Barcelona Masia per celebracions originals a Barcelona