Magnífica masia ideal per celebracions i casaments singulars

Mas el Cerdà és un espai idíl·lic on celebrar casaments singulars. Situat a menys d’una hora de Barcelona, a la comarca d’Osona, s’alça aquesta masia datada del segle XV on conflueixen historia i modernitat.

La gran varietat d’espais a la teva disposició ofereix un ampli ventall de possibilitats al teu gust que fa possible fer un casament a mida que doni resposta a qualsevol necessitat. L’entorn que envolta la finca gaudeix d’una gran bellesa i complerta un emplaçament immillorable als peus del Montseny.

Vine a fer les teves celebracions al Mas Cerdà. Amb cinc espais totalment equipats i actualment remodelats, tens infinitat d’opcions on dur a terme les teves trobades familiars i amb amics a mitja hora de la plana de Vic. Les sales interiors ubicades a la casa constitueixen un ampli espai cobert ideal per a dinars i sopars de grup alhora que el porxo i l’ampli jardí donen la possibilitat de gaudir de celebracions a l’aire lliure amb piscina i barbacoes a la vostra disposició. Paral·lelament, disposem d’una carpa de 600m2 amb vistes a l’antiga era del Cerdà.

 

Masia per casaments a Centelles, Osona Masia per casaments originals Masia per casaments prop de Barcelona Detall de casament a Mas Cerdà